Oulun Miekkailuseuran uutiskirje 1/2015

OMS

Julkaistu: Tiistai, 24.11.2015

Harjoittelusta

 • Seura ottaa kiitollisena vastaan muovisia korkkeja ja käytettyjä tennispalloja. Niitä hyödynnetään erityisesti lasten harjoituksissa, eikä niitä voi olla liikaa!
 • Syksyn harjoitukset loppuvat viikolla 50. Javier Menéndez on lomalla 11.-28.12. Uusi harjoittelukausi aloitetaan viikolla 1; tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Tulevia tapahtumia

 • johtokuntatyöskentelystä kiinnostuneiden tapaaminen 29.11. kello 16.30
 • sisäiset kilpailut
  • 5.12. alle 15-vuotiaiden sarja ja yleiset sarjat
  • 13.12. yli 40-vuotiaiden sarjat

 • syyskokous 10.12. kello 18
 • siivoustalkoot 12.12. kello 13
 • loppiaisleiri 2.-6.1. Oulussa
 • Levi Open -kilpailu 30.-31.1.

Oulun Miekkailuseuran johtokunnassa on vapautumassa useita paikkoja, joten nyt on hieno mahdollisuus päästä mukaan toimintaan. Johtokuntatyöskentelystä kiinnostuneille järjestetään mahdollisuus tavata nykyistä johtokuntaa ja kysyä työskentelystä sunnuntaina 29.11. kello 16.30 seuran salilla. Puheenjohtaja Tanja Tammimiehelle (puheenjohtaja@oulunmiekkailuseura.fi) voi laittaa etukäteen viestiä, jos on kiinnostunut johtokunnassa työskentelemisestä, mutta tapaamiseen voi tulla myös spontaanisti.

Kamppailu Merikoski-maljoista jatkuu joulukuussa. Nämä seuraavat sisäiset kilpailut järjestetään kahtena päivänä seuran salilla: alle 15-vuotiaiden sarjan sekä yleisten sarjojen osakilpailusijoitukset ratkotaan lauantaina 5.12., kun taas yli 40-vuotiaat mittelevät sunnuntaina 13.12. Tarkka aikataulu julkaistaan myöhemmin, joten seuraa tiedotusta. Muistattehan, että sisäisiä kilpailuja on uudistettu vastaamaan paremmin kansallisia kilpailuja - parhaat esimerkiksi palkitaan - ja siksi niissä on nykyään 5 euron osallistumismaksu. Se maksetaan kilpailupaikalla käteisellä.

Oulun Miekkailuseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään seuran salilla torstaina 10.12. kello 18. Syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä johtokuntaan. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita paikalle!

Vuoden viimeiset salinsiivoustalkoot pidetään lauantaina 12.12. tuttuun aikaan kello 13. Paikalle toivotaan yhtä monia talkoolaisia kuin viime kerralla, jotta sali saadaan ripeästi kuntoon.

Uuden vuoden aluksi 2.-6.1. järjestämme urheilumiekkailuleirin täällä Oulussa. Omien valmentajiemme ohella leiriläisiä opastaa italialaisen ystävyysseuramme huippuvalmentaja Enrico di Ciolo - luvassa on todella laadukas tapahtuma. Leirin aikataulu, hinta ja muut olennaiset yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin seuran verkkosivuilla ja Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/events/189840341348279/.

Tammikuun lopussa 30.-31.1. matkataan perinteikkäästi Levi Open -kilpailuun Kittilään. Kilpailukutsu on julkaistu osoitteessa http://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/tapahtumat/levi-open-2016/. Kilpailussa järjestetään miesten ja naisten yleiset kalpa- ja florettisarjat sekä alle 17-vuotiaiden florettisarjat. Ilmoittautumisaika loppuu 20.1.2016, joten vielä ehtii päättää osallistua tähän mukavaan tapahtumaan, joka sopii erinomaisesti aloittelijoillekin. Tätä kilpailua voi suositella lämpimästi!

Uutisia

Hyvää palautetta auditoinnissa

Oulun Miekkailuseura on saanut kehuja Valon (ent. Nuori Suomi) Sinettiseura-auditoinnissa. Seuramme hyväksyttiin Sinettiseuraksi ensimmäisenä miekkailuseurana vuonna 2010, ja edellinen auditointi tehtiin syksyllä 2012. Suomen miekkailu- ja viisiotteluliiton uutisessa kerrotaan, että aluejärjestön edustajan mukaan OMS on kehittynyt huomattavasti sitten edellisen auditoinnin ja on lajista riippumatta yksi alueen parhaista seuroista. Erityisesti valmennusfilosofia herätti auditoinnissa mielenkiintoisia keskusteluja. Lue aiheesta liiton uutinen osoitteessa http://www.fencing-pentathlon.fi/liitto/tiedotteet/oulun-miekkailuseura-sai-kehuja-sinettiseura-auditoinnilla/.

Menestystä kilpailuissa

Oulun Miekkailuseuran jäsenet ovat kilpailleet ja myös menestyneet syksyn kilpailuissa niin laajalla rintamalla, että tässä uutiskirjeessä nostetaan esille vain kohokohdat. Aiheesta voi kuitenkin lukea paljon lisää verkkosivujemme uutisosastosta.

Mitalitili aukeni historiallisen miekkailun saralla. Jyväskylässä käytiin 12.9. pitkämiekkakilpailu, jossa Anna Lahtinen taisteli itsensä pronssille.

Syyskuussa florettimiekkailijat kävivät useissa kansainvälisissä kilpailuissa. Joonas Kotikangas, Santeri Ylitervo sekä Ilmari ja Vilhelmiina Heiskari osallistuivat HODEY cup -kilpailuun Saksassa Moersissa 12.-13.9. Ruusa Degerman taas osallistui muun muassa Berliinissä 12.-13.9. avoimeen mestaruuskilpailuun, jonka joukkuekilpailussa hän voitti kultaa yhdessä Irene Enrightin ja Rose Finterin kanssa. Maria Hirvelä ja Oskari Taponen puolestaan menestyivät 19.-20.9. käydyssä FTV Youth cup -kilpailussa Frankfurtissa: Maria voitti pronssia alle 17-vuotiaiden sarjassa ja kultaa alle 20-vuotiaiden sarjassa, kun taas Oskari voitti pronssia alle 20-vuotiaiden sarjassa.

Seuramme järjesti 3.-4.10. kansallisen Polar-miekkailukilpailun ja menestyi kaikissa sarjoissa. Miesten floretissa Teemu Tokola vei kullan ja Ilmari Heiskari sai pronssia. Naisten floretissa kaikki mitalistit tulivat Oulusta: Maria Hirvelä voitti, Sara Kurttila tuli toiseksi, ja Ruusa Degerman ja Eva Hautala jakoivat kolmannen sijan. Florettisarjat olivat samalla Suomen Cup -kilpailusarjan avausmittelöitä. Kalpakilpailussa voitto karkasi Rovaniemelle, mutta Reijo Nurmi sai hopeaa ja Antte Hietaharju pronssia.

Veteraanien suomenmestaruuskilpailut käytiin 10.-11.10. Lappeenrannassa. Niistä Oulun Miekkailuseuran tuliaisina olivat seuran historian ensimmäiset veteraani-ikäisten henkilökohtaiset SM-mitalit. Mika Heiskari voitti yli 40-vuotiaiden sarjassa florettihopeaa ja säiläpronssia; Reijo Nurmi saavutti pronssia yli 60-vuotiaiden kalpasarjassa.

Nuoria florettimiekkailijoita leireili lokakuun puolivälissä Club Scherma Pisa Antonio di Ciolo -ystävyysseurassamme Italiassa. Samalla reissulla alle 14-vuotiaat osallistuivat 24.-25.10. kansalliseen kilpailuun Chiavarissa. Parhaiten menestyi Santeri Ylitervo, joka sijoittui hienosti 13:nneksi 78 miekkailijan kilpailussa.

Ruusa Degerman ja Veikko Tirri osallistuivat Ylioppilasmiekkailijoiden juhlakilpailuun Helsingissä 1.11., ja kumpikin menestyi erinomaisesti: Ruusa sai hopeaa ja Veikko pronssia.

Oulun Miekkailuseura oli vakuuttava myös floretin suomenmestaruuskilpailuissa Helsingissä 14.-15.11. Teemu Tokola voitti jälleen kerran miesten SM-kultaa. Samassa sarjassa Oskari Taponen saavutti hopeaa. Ilmari Heiskarin SM-pronssi puolestaan todisti, ettei menestys Polar-kilpailussa ollut sattumaa. Naisten sarjassa Ruusa Degerman voitti hopeaa ja Maria Hirvelä paisutti SM-mitalikokoelmaansa pronssilla. Miehet uusivat joukkuemestaruutensa kokoonpanolla Teemu Tokola, Oskari Taponen, Veikko Tirri ja Ilmari Heiskari. Naisten joukkuekilpailun voitti Noora Uusitalon, Maria Hirvelän ja Sara Kurttilan joukkue, mutta myös Petra Rousun, Ruusa Degermanin ja Eva Hautalan joukkue menestyi sijoittumalla kolmanneksi.

Samana viikonloppuna miekkailtiin floretin suomenmestaruuksista nuorten sarjoissa, ja niissäkin menestyttiin. Alle 20-vuotiaiden tyttöjen kilpailussa nähtiin oululainen jokaisella palkintopallilla, kun Maria Hirvelä oli ensimmäinen, Sara Kurttila toinen ja Vilhelmiina Heiskari kolmas. Alle 20-vuotiaiden poikien kilpailun voitti Oskari Taponen. Ilmari Heiskari sai tällä kertaa hopeaa, ja Veikko Tirri miekkaili pronssille. Alle 17-vuotiaiden tyttöjen kilpailun kaikki mitalit tulivat Ouluun: Maria Hirvelä voitti jälleen, Eva Hautala tuli toiseksi, ja Vilhelmiina Heiskari ja Aino Järvelä saivat pronssia. Alle 17-vuotiaiden poikien kilpailun puolestaan voitti Ilmari Heiskari, ja Joonas Kotikangas täydensi oululaisten menestystä hopeasijallaan.

21.-22.11. useita nuoria florettimiekkailijoita kilpaili Saksassa niin Marburgissa kuin Tauberbischofsheimissakin. Mitalien kanssa kotiin palasivat tällä kertaa Vilhelmiina Heiskari, Elmo Lämsä, Joonas Kotikangas ja Santeri Ylitervo.

Yhteystietoja

puhelin: 045 8997710

johtokunnan sähköposti: johtokunta@oulunmiekkailuseura.fi

valmentajien sähköposti: valmentajat@oulunmiekkailuseura.fi

verkkosivut: www.oulunmiekkailuseura.fi

Facebook: https://www.facebook.com/oulun.miekkailuseura/

Instagram: https://instagram.com/oms_tagram/?ref=badge


(Katja Västi) - Uutista on katsottu 18039 kertaa 24.11.2015 jälkeen.

Kommentit

Kirjoita kommentti tähän uutiseen LÄHETTÄJÄN IP-OSOITE KIRJATAAN YLÖS JA KAIKISTA VÄÄRINKÄYTÖKSISTÄ TEHDÄÄN ILMOITUS
Kommentti julkaistaan tällä nimellä
Pahoittelemme hassua kysymystä - sillä yritetään estää mainosohjelmia kirjoittamasta palstalle.
Ytimekäs otsikko
Kirjoita viestisi tähän.

Haku

Hae sanoja uutisista

Muuta

Tuoreimmat uutiset

Kutsu seuran kevätkokoukseen
Kutsu seuran syyskokoukseen
Kutsu seuran kevätkokoukseen
Seuran kevätkokous pääsiäisen jälkeen
Seuran syyskokous kahden viikon kuluttua
Huippuvahvistus Ouluun kevääksi
Hyvä perusta luo pohjan myös aselajivaihdoille
Harjoitukset siirtyvät koronatauolle
Leviämisvaiheen rajoituksista tiedotetaan tiistaina
Seura siirtyy koronan kiihtymisvaiheen treenikalenteriin loppusyksyksi

Suosituimmat uutiset

Kaleva uutisoi MM-valinnan näyttävästi
OMS osallistui Amazing Oulu -tapahtumaan
SM-mitalit seuroittain 2009
Suomelle sotilasilmailu-5-ottelun maailmanmestaruus
Suomalaiset ylivoimaisia sotilasilmailu-5-ottelussa
Minijuniorien Merikoski-malja 2008 ratkaistiin
Ruusa ja Paulus floretin voittoon Polarissa
Zagrebin floretin juniori-MC-kilpailu
Kilpailu- ja toimitsijakielto Jan Badelle
Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö saivat pojan

Viimeisimmät kommentit

Leirien aselajit?
Krajnyakille pronssia Riossa
Leirin aselajit?
Hyviä taisteluita!
Mitali Allezista
Onnittelut!
Maailman kärki kiinni
Ilmoittautuminen avattu
Hyvää kansaivälisyyttä
Elokuun ajan jatketaan kesäaik

Eniten kommentteja

Paulus miekkailu-uransa tähänasti kovimmassa paikassa
Historiallisen miekkailun seminaari Oulussa
Kesäkisoissa kokeiltiin uutta joukkuekisajärjestelmää
Paulus nimettiin maajoukkueeseen
Paulus miekkaili kalvan SM-pronssille
Oulun Miekkailuseura sai oman salin
Sisäiset kilpailut V/2008
Kalvan SM-kisoilla loistava medianäkyvyys
Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö saivat pojan
Uutisia voi nyt kommentoida

Tuoreimmat uutiset

Tuoreimmat uutiset

( 16.2.) Kutsu seuran kevätkokoukseen (katsottu 889 kertaa)
( 2.11.) Kutsu seuran syyskokoukseen (katsottu 783 kertaa)
( 10.3.) Kutsu seuran kevätkokoukseen (katsottu 2646 kertaa)
( 2.4.) Seuran kevätkokous pääsiäisen jälkeen (katsottu 4288 kertaa)
(13.11.) Seuran syyskokous kahden viikon kuluttua (katsottu 5435 kertaa)
(29.12.) Huippuvahvistus Ouluun kevääksi (katsottu 9755 kertaa)
(21.12.) Hyvä perusta luo pohjan myös aselajivaihdoille (katsottu 9082 kertaa)
(29.11.) Harjoitukset siirtyvät koronatauolle (katsottu 8473 kertaa)
(29.11.) Leviämisvaiheen rajoituksista tiedotetaan tiistaina (katsottu 8572 kertaa)
(25.11.) Seura siirtyy koronan kiihtymisvaiheen treenikalenteriin loppusyksyksi (katsottu 10189 kertaa)
(14.11.) Marianne Hiltunen jatkaa seuran puheenjohtajana (katsottu 9269 kertaa)
(25.10.) Vilhelmiina Heiskari Suomen mestariksi (katsottu 8631 kertaa)
( 3.10.) Sonja Rajakangas otteli viisiottelun SM-hopealle (katsottu 9260 kertaa)
( 29.9.) Mestari Antonio di Ciolo in Memoriam (katsottu 9048 kertaa)
( 16.2.) Santeri vahvana Saksassa (katsottu 14072 kertaa)
( 10.2.) OMS aloitti SM-vuoden 2020 voitokkaasti (katsottu 14251 kertaa)
( 6.1.) Oulun Miekkailuseura ehdolla vuoden 2019 urheiluseuraksi (katsottu 14921 kertaa)
( 5.1.) Oulun Miekkailuseuran johtokunta järjestäytyi (katsottu 14477 kertaa)
(30.11.) Oulun Miekkailuseuralle uusi johtokunta (katsottu 14374 kertaa)
( 9.9.) Syksyn kisakausi alkoi komeasti - Ilmarille voitto Berliinissä (katsottu 15182 kertaa)

Suosituimmat uutiset

Katsotuimmat uutiset

( 1.9.2010) Kaleva uutisoi MM-valinnan näyttävästi (katsottu 93222 kertaa)
( 12.5.2010) OMS osallistui Amazing Oulu -tapahtumaan (katsottu 49960 kertaa)
(15.12.2009) SM-mitalit seuroittain 2009 (katsottu 47149 kertaa)
( 27.7.2007) Suomelle sotilasilmailu-5-ottelun maailmanmestaruus (katsottu 44067 kertaa)
( 22.8.2008) Suomalaiset ylivoimaisia sotilasilmailu-5-ottelussa (katsottu 41604 kertaa)
(13.12.2008) Minijuniorien Merikoski-malja 2008 ratkaistiin (katsottu 41207 kertaa)
( 28.9.2009) Ruusa ja Paulus floretin voittoon Polarissa (katsottu 40526 kertaa)
( 25.2.2008) Zagrebin floretin juniori-MC-kilpailu (katsottu 40075 kertaa)
( 17.1.2005) Kilpailu- ja toimitsijakielto Jan Badelle (katsottu 39836 kertaa)
( 28.1.2009) Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö saivat pojan (katsottu 39539 kertaa)
(31.12.2009) Oulun Miekkailuseura sai oman salin (katsottu 37660 kertaa)
( 4.2.2009) Nuoret huippumiekkailijat saivat OK:n tukea (katsottu 37156 kertaa)
( 12.4.2011) Noora Norman tiukasti mitaleilta Kalpamaratonissa (katsottu 36907 kertaa)
( 6.2.2009) Dennis Bade sai jatkoa OPM:n urheilija-apurahalleen (katsottu 36773 kertaa)
( 4.10.2008) Polar 2008 - kalvan tulokset (katsottu 36401 kertaa)
( 30.1.2007) Yliopisto palkitsi myös miekkailijoita (katsottu 36388 kertaa)
(21.12.2008) Suomen mestarit 2008 (katsottu 36112 kertaa)
(10.12.2007) Vuoden 2007 Suomen mestarit (katsottu 36066 kertaa)
( 8.12.2007) Naisten kalvan joukkue-SM 2007 (katsottu 35807 kertaa)
( 30.1.2015) Sonja Rajakangas biathlonfinaaliin Isossa-Britanniassa (katsottu 35553 kertaa)

Eniten muualta linkitetyt uutiset

( 27.7.2007) Suomelle sotilasilmailu-5-ottelun maailmanmestaruus - 163 linkkiä muualta (uutista katsottu 44067 kertaa)
( 17.1.2005) Kilpailu- ja toimitsijakielto Jan Badelle - 139 linkkiä muualta (uutista katsottu 39836 kertaa)
( 22.8.2008) Suomalaiset ylivoimaisia sotilasilmailu-5-ottelussa - 125 linkkiä muualta (uutista katsottu 41604 kertaa)
( 3.2.2008) Oulun ensimmäisten kolmiottelukilpailujen tulokset - 103 linkkiä muualta (uutista katsottu 35200 kertaa)
( 4.2.2009) Nuoret huippumiekkailijat saivat OK:n tukea - 99 linkkiä muualta (uutista katsottu 37156 kertaa)
(10.12.2007) Vuoden 2007 Suomen mestarit - 98 linkkiä muualta (uutista katsottu 36066 kertaa)
(22.12.2006) Vuoden 2006 SM-mitalistit - 95 linkkiä muualta (uutista katsottu 33450 kertaa)
( 8.12.2007) Naisten kalvan joukkue-SM 2007 - 91 linkkiä muualta (uutista katsottu 35807 kertaa)
( 7.10.2007) Polar-miekkailukilpailu 2007 tulokset - kalpa - 88 linkkiä muualta (uutista katsottu 35043 kertaa)
(21.12.2008) Suomen mestarit 2008 - 88 linkkiä muualta (uutista katsottu 36112 kertaa)
( 25.1.2008) Yliopiston urheilumitalit 2007 - 86 linkkiä muualta (uutista katsottu 35363 kertaa)
( 16.3.2009) Ruusa voittoon Erkki Kerttula Memorialissa - 82 linkkiä muualta (uutista katsottu 34758 kertaa)
(13.12.2008) Minijuniorien Merikoski-malja 2008 ratkaistiin - 82 linkkiä muualta (uutista katsottu 41207 kertaa)
( 16.1.2010) Carolina Fusoni kovaan tulokseen Pisassa - 80 linkkiä muualta (uutista katsottu 34826 kertaa)
( 30.1.2007) Yliopisto palkitsi myös miekkailijoita - 78 linkkiä muualta (uutista katsottu 36388 kertaa)
( 23.3.2009) Sunnuntaina oli turkulaisten vuoro juhlia - 76 linkkiä muualta (uutista katsottu 34242 kertaa)
(29.10.2008) Espoo Masters -kilpailun tulokset - 69 linkkiä muualta (uutista katsottu 33366 kertaa)
( 24.8.2008) 3- ja 4-ottelun SM-kisojen tulokset - 56 linkkiä muualta (uutista katsottu 35043 kertaa)
( 26.4.2009) Floretin junnu-SM-kilpailuista tulossa iso tapahtuma - 55 linkkiä muualta (uutista katsottu 33489 kertaa)
( 6.2.2009) Dennis Bade sai jatkoa OPM:n urheilija-apurahalleen - 55 linkkiä muualta (uutista katsottu 36773 kertaa)

Kommentit

Viimeisimmt kommentit

( 7.12.2016) Leirien aselajit? (Vuoden 2017 miekkailuleirit) -Sari
( 15.9.2016) Krajnyakille pronssia Riossa (Riikka Kähkönen matkassa liiton leirillä Unkarissa) -Teemu Tokola
( 18.7.2016) Leirin aselajit? (Kaudenaloitusleirillä mahtava ulkomaalaisosanotto) -sari
( 12.6.2016) Hyviä taisteluita! (Kesäkisat alkoivat vauhdikkaasti) -sari
( 10.5.2016) Mitali Allezista (Aikuisryhmälle hyvää kokemusta Jyväskylästä) -sari
( 10.2.2016) Onnittelut! (Oululaiset Pariisissa) -Mikko
( 8.2.2016) Maailman kärki kiinni (Oululaiset Pariisissa) -Ukk
( 1.12.2015) Ilmoittautuminen avattu (Merikoski-maljan päätöskisat 5. - 6.12. ja 13.12.) -Ruusa Degerman
( 18.9.2015) Hyvää kansaivälisyyttä (OMS maailmalla tänäkin viikonloppuna) -TH
( 17.8.2015) Elokuun ajan jatketaan kesäaik (Ensi viikon treeniaikataulussa muutoksia) -Ruusa Degerman
( 9.8.2015) Alkuperäisessä uutisessa virhe (Ensi viikon treeniaikataulussa muutoksia) -Ruusa Degerman
( 6.6.2015) Åke, Opettajani! (Åke Aaltonen in Memoriam) -Eija Jalaba
( 13.5.2015) Onneksi olkoon Maria ja muutki (Maria Hirvelälle PM-kultaa!) -Risto
( 12.5.2015) Onnittelut (Maria Hirvelälle PM-kultaa!) -Mami
( 13.4.2015) Onnea (Javier Menéndez ja Carolina Sancho saivat poikavauvan) -RN
( 11.3.2015) Miekkailija-elokuvasta (Miekkailija-elokuvan liput varattavissa) -Sari
( 11.2.2015) Lajin nimi (Sonja Rajakangas biathlonfinaaliin Isossa-Britanniassa) -Eija R
( 2.2.2015) Biathle?! (Sonja Rajakangas biathlonfinaaliin Isossa-Britanniassa) -Saskia
( 1.2.2015) Hienoa (Sonja Rajakangas biathlonfinaaliin Isossa-Britanniassa) -Tomi
(16.12.2014) Joulun ajan harjoitusajat (Joulutervehdys miekkailuliitolta) -Ulla Kokkonen

Eniten kommentoidut uutiset

( 4.3.2010) Paulus miekkailu-uransa tähänasti kovimmassa paikassa - 9 kommenttia (katsottu 34275 kertaa)
( 30.8.2009) Historiallisen miekkailun seminaari Oulussa - 7 kommenttia (katsottu 34396 kertaa)
( 10.6.2009) Kesäkisoissa kokeiltiin uutta joukkuekisajärjestelmää - 7 kommenttia (katsottu 32644 kertaa)
( 1.6.2010) Paulus nimettiin maajoukkueeseen - 6 kommenttia (katsottu 33433 kertaa)
( 17.5.2009) Paulus miekkaili kalvan SM-pronssille - 5 kommenttia (katsottu 32293 kertaa)
(31.12.2009) Oulun Miekkailuseura sai oman salin - 5 kommenttia (katsottu 37660 kertaa)
(27.11.2008) Sisäiset kilpailut V/2008 - 4 kommenttia (katsottu 33071 kertaa)
( 12.5.2009) Kalvan SM-kisoilla loistava medianäkyvyys - 4 kommenttia (katsottu 32946 kertaa)
( 28.1.2009) Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö saivat pojan - 4 kommenttia (katsottu 39539 kertaa)
(19.11.2008) Uutisia voi nyt kommentoida - 4 kommenttia (katsottu 32447 kertaa)
(20.11.2010) Sofian säilän SM-kisat loukkaantumisen myötä pettymykseen - 3 kommenttia (katsottu 32375 kertaa)
( 28.9.2009) Ruusa ja Paulus floretin voittoon Polarissa - 3 kommenttia (katsottu 40526 kertaa)
( 30.1.2015) Sonja Rajakangas biathlonfinaaliin Isossa-Britanniassa - 3 kommenttia (katsottu 35553 kertaa)
(15.12.2009) SM-mitalit seuroittain 2009 - 3 kommenttia (katsottu 47149 kertaa)
( 23.8.2009) OMS menestyi veteraanien SM-kisoissa - 3 kommenttia (katsottu 33992 kertaa)
( 25.8.2010) Paulus valittu MM-kilpailuihin - 2 kommenttia (katsottu 31418 kertaa)
( 22.6.2014) Liiton florettileiri siirtyy Ouluun - 2 kommenttia (katsottu 28317 kertaa)
( 15.5.2012) Johtokunta tiedottaa 1 - 2 kommenttia (katsottu 28334 kertaa)
(28.12.2009) Oululaisnuoret matkalla maailmalle tammikuussa - 2 kommenttia (katsottu 29471 kertaa)
(16.11.2009) OMS uusi miesten floretin joukkuesuomenmestaruuden - 2 kommenttia (katsottu 28667 kertaa)

Hakutoiminnot

Sanahaku

Etsi uutisteksteistä seuraavia sanoja:


Asiasanahaku

Asiasana (erottele useammat asiasanat puolipisteillä):


Asiasanat

Valitse asiasana seuraavasta listasta, niin näet kaikki kyseiseen asiasanaan liittyvät uutiset.
Alisher Usmanov
blogit
Helea Tokola
Kalle Laine
U23
veteraanit
1
10sport
2
2007
2013
2014
2015
5
5-ottelu
A
Achim Peters
aikataulu
Aino Järvinen
Akateeminen SM
Akateemiset SM-kilpailut
Aleksandra Dvoryanchikova
Aleksei Shabunin
Alexander Lahtinen
Alexandre Allione
Alisher Usmanov
alkeiskurssi
Alkeiskurssit
alkeisseminaari
Allez
Allez kalpamaraton
Allez-kalpamaraton
Amazing Oulu
András Koroknay-Pál
Andrea Baldini
Anna Lahtinen
Anna Leppävuori
Anna Salminen
Anna-Maria Raudaskoski
Anne Kenttä
Anni Herranen
Annina Laine
Antonio di Ciolo
Antte Hietaharju
Antti Repo
apurahat
Ariana Olivia Peters
Arma Ulea
Arttu Pulkkinen
arvokisakriteerit
arvonta
aseenkorjaus
aselakimuutos
Ateena
B
Baku
Belgian mestaruus
Belgrad
biathlon
Birmingham International
blogit
Brightonin julistus
Bruno Gaby
C
Cadet Circuit
Carolina Fusoni
Carolina Sancho
Catania
Catharina Kock
CEP Marathon
Challenge Bernadotte
Challenge CEP
Challenge Monal
Claudia Bokel
Club Scherma Pisa Antonio Di Ciolo
Coupe de Heracles
Coupe de Stockholm
Coupe du Nord
Coupe Heracles
cup-finaali
cup-finaalit
D
Dennis Bade
divisioonajako
Dmitriy Li
E
Eduard Sergun
Eesti vehklemisliit
Eevi Bengs
EFC
EHMS
EKM
EKO-Aims
Elisa Heroja
elokuvat
Elokuvateatteri Star
EM
EM 2009
EM 2010
EM 2011
EM 2013
EM 2014
EM 2015
EM2004
EM2008
EM2009
Engarde
ennuste
Enrico di Ciolo
Erik Liesola
Erkki Kerttula Memorial
Ervin Szücs
Escrime Internationale
esittely
esittelyt
Espoo masters
Espoon Miekkailijat
Ester Bálint
etelänapa
Etelänapamanner
Euroopan miekkailu-unioni
Eurooppa-cup
European Games
Eurosport
Eva Hautala
F
Facebook
FIE
FIE-tuomaripätevyys
FIE-tuomarit
FIE: valmentajakoulutus
Fiia Liiti
finaali
fiore
floretin SM
floretti
floretti,kalpa
florettivastaava
Forum 24
Francesco Salvo
G
Gabor Totola
Gabriel Menéndez
Gautier Baudry
Gdansk Szkola Floretu
Gdanska Szkola Floretu
Glo Art Challenge
Gunnar Gräsbeck
Guy Windsor
H
haastattelu
HABDA
hallitus
harjoittelu
harjoitukset
harjoitusryhmät
harjoitustakit
harjoitusvuorot
harrastusten ilta
Heidenheim
Helea Tokola
Helena Somervalli
Helsingin Miekkailijat
HEMA
Herman Bonner
HFM
HFM 90v
HFM 90v.
hieronta
hiihtoloma
Hilla Hämäläinen
historiallinen miekkailu
historiikki
Hugo Menéndez
huippu-urheilu
huippu-urheilun muutosryhmä
HuMu
hyvinvointiviikko
I
ikäluokat
Ilari Saarinen
Ilkka Hartikainen
Ilkka Saarela
illanvietto
ilmailuviisiottelu
Ilmari Heiskari
Ilmavoimat
ilmoittautuminen
Ilona Syvälä
In Memoriam
Instagram
IRC
Irene Enright
Irma Lindeman
Ismo Hokkanen
Ivan Blagoev
Ivar Lönnberg
IWG
J
Jaakko Paavolainen
Jaakko Rauma
Jaana Pihkala
Jan Bade
Jani Kotikangas
Javier Menéndez
Javier Menéndez Fernández
johtokunta
Joonas Kotikangas
joukkue
joukkuekilpailu
joukkuekisa
joukkuemaailmancup
Jouko Pakarinen
joulutervehdys
Jouni Alanärä
Juha Lumijärvi
junioripalkinnot
juniorit
Jussi Korhonen
K
kadet
kadetit
kaksintaistelut
kalenteri
Kaleva
Kalle Laine
kalpa
Kalpa ja mieli
kalpa, SAF Pokalen
kalpa: Risto Degerman
kalpajuniorit
Kalpamaraton
kalpasparring
kalvan SM
kamppailulajit
kangasmerkki
Kari Kaaja
Karjalan Kalpa
karttapalvelu
Kasper Roslander
Katja Västi
Katri Savolainen
Katterin Miekka
kaudenaloitusleiri
kausikatsaus
KaVe
Kazan
Kenneth Quek
Kesäkisat
Kesäkisat 2009
Kesäkisat 2010
kesäleiri
kesäleirit
kesävuorot
keväliittokokous
kevät
kevätkokous
kevätliittokokous
kiertopalkinto
kilpailujärjestelmä
Kilpailukalenteri
kilpailukielto
kilpailumääräykset
kilpailut
kilpailutoimikunta
kiltamestaruus
Kimmo Pentikäinen
Kimmo Puranen
kirjat
Kirsi Yrjölä
kisaformaatti
kisakutsut
kisamatkat
kisat
kisatoimisto
Klaus Härö
KOK
Kokkola
Koko Oulu askeltaa
kolmiottelu
korona
Kummacon
KuMS
Kuopion Miekkailijat
Kupittaa
Kupittaa Tournament
kurinpito
Kurt Lindeman
kutsu
kuvagalleria
käyttökatkos
L
lajimarkkinointi
Laura Salminen
Laura Teivainen
Lauri Hirvelä
Leanid Sadouskiy
lehti
leiri
leiri: floretti
leirit
Lena Tallroth-Kock
Leon Paul
Levi Open
Levi Open 2017
Liikukko nää?
Limingan Pisto
Liminka
lisenssi
logo
Longsword Open
Lontoo 2012
LPM
Lumilyhty
M
maailmancup
maajoukkue
maajoukkuekeskus
maksut
Marathon CEP
Maria Hirvelä
Marianne Hiltunen
Marja-Liisa Someroja
Martia Arts Center
masters
Mateo Menendéz
Mateo Menéndez Sancho
matot
Mats Wikström
Matti Huhtala
Matti Pulli
Matti Uotila
MC 2011
MC 2013
MC 2014
MC 2015
MC 2016
MC 2018
MC-pisteet
media
Merikosk
Merikoski -kisa
Merikoski-malja
Merikoski-malja, sisäiset kilpailut
Michaela Kock
miekat ja rikokset
Miekka Suomessa
Miekkailija
Miekkailija-elokuva
miekkailijoiden tuki
miekkailu liitto video
Miekkailu Suomessa
miekkailuesittely
miekkailukenkä
miekkailukisat
miekkailuleirit
Miekkailunäyttely
miekkailusali
Miekkailuseura Pisto
miekkakokoelma
miesten floretti
Miika Lahti
Mika Heiskari
Mika Roman
Mikkelin Miekkailijat
Mikko Honkasalo
minijuniorit
minijunnut
mitalistit
MM 2009
MM 2010
MM 2011
MM 2013
MM 2014
MM 2016
MM 2017
MM 2018
MM 2018;OMS;Santeri Ylitervo;Ilmari Heiskari;Ilkka Saarela;Eva Hautala
MM-kilpailut
MM2004
MM2007
MM2008
MM2009
MM2010
Moskova
N
naiset
neliottelu
Nelonen
Niilo Tokola
Nike
Niko Vuorinen
Niko Vuorinen: kalpa
Nikolai Novosjolov
Nils Sjöblom Memorial
Noora Norman
Noora Uusitalo
Nordic Historical Fencing League
Nuori Suomi
Nykyaikainen 5-ottelu
Nykyaikainen viisiottelu
O
ohjaajat
Oliver Mattson
Olli Järvelä
Olli Mahlamäki
olympiakamppailu
olympiakamppailutapahtuma
Olympiakomitea
Olympialaiset
oman seuran analyysi
OMS
oms_tagram
OMS-vauvat
OMS, harjoittelu
OMS;kevätkokous
OMS;Olli Järvelä;Cadet Circuit
OMS;Santeri Ylitervo;Aino Järvinen
OMS;syyskokous
OMS;valmentaja
OMS;verkkosivu
OMSas
oparit
Opetusministeriö
opiskelijat
oppitunnit
oppituntikortit
Oppituntimaksut
Oskar Lönnberg
Oskari Taponen
Oskari Taponen.
osuma-alue
Oulu
Oulu Ouhoi
Oulu Pentathlon
Oulu-lehti
Oululehti
Oulun kesäkisat
Oulun mestaruus
Oulun Miekkailutarvike
Oulun päivät
Oulun Yliopisto
Outi Jaakkola
Outi Kenttä
Outi Supponen
OYY
P
Paha perhe
Pál Schmitt
palkinnot
PanOULU
paralympialaiset
Pariisi
Paul Moulin
Paula Soitiala
Paulus Tokola
Peking
Pekingin olympialaiset
Pekka Korhonen
perhemiekkailutapahtuma
peruutukset
Peter Grönholm
Petra Rousu
Petri Vammelvuo
pikkujoulu
pikkujoulut
Pisa
pistooliammunta
pitkämiekka
PM 2009
PM 2010
PM 2011
PM 2012
PM 2013
PM 2014
PM 2015
PM 2016
PM 2018
PM2004
PM2008
PM2011
PM2016
PM2019
Pohjoismaat
Pohjolan Työ
Polar
Polar 2009
Polar 2010
Pontus Huttunen
PoPLi
presidentti
Pro-olymp
puheenjohtaja
puheenjohtajan katsaus
puheenjohtajavaali
pyörätuolimiekkailu
R
Radio Suomi
ranking
Ranskan maajoukkue
rapiiri
Rasmus Mellanen
Rauhan Tervehdys
Reeta Alanko
Reijo Nurmi
Reilu Peli
Rene Roch
Riikka Kähkönen
Rio
Rio 2016
Rio de Janeiro
Risto Degerman
ritarihaarniska
RM
Rolf Wiik
Roope Takala
Rovaniemen Miekkailijat
RSS
Ruusa Degerman
S
SAF Pokalen
Sai Väyrynen
Saimaan Säilät
Sakari Raudaskoski
sali
salitalkoot
saliyö
Salvatore Sanzo
Sami Miettinen
Sammakkosali
Samuel Tokola
Santeri Ylitervo
Sara Kurttila
Sari Männikkö
satelliittimaailmancup
Seija Polkko
Selma Mustonen
seminaari
seniorit
Seppo Lauhio
seurakehitystyö
seuralehti
seuramenestys
seuran kokous
seuraneuvottelukunta
seuratuki
seuravaihdot
SH4
Sheffield
Siivouspäivä
siivoustalkoot
Simone Piccini
Simone Vanni
sinettikriteerit
Sinettiseura
sisäiset kilpailut
sisäiset kilpailut, Merikoski-malja
sisäiset kisat
SLU
SM 2008
SM 2009
SM 2010
SM 2011
SM 2012
SM 2013
SM 2013;András Koroknay-Pál;Michaela Kock
SM 2014
SM 2015
SM 2016
SM 2017
SM 2018
SM 2019
SM 2020
SM-kisat
SM2004
SM2006
SM2007
SM2008
SM2011
SM2013
SM2015
SM2016
SM2020
SM5L
SM5L; EM 2015
SM5L;Terho Mustonen;Tanja Tammimies
SML
SMT
Sofia Blanco
Sofia Tauriainen
Solti Team
SOLTI Team leiri
Sonja Rajakangas
Sonja Rajakangas.
Sotilaiden MM-kisat
sotilasilmailuviisiottelu
sparraus
SportElite
sporttipassi
Stiven Naatus
strategia
STTR
Suomen Cup
Suomen mestari
Suomen mestarit
Suomen urheilugaala
SuomiMies
Suvi Lehtonen
syyskokous
syyskokous 2019
syysliittokokous
syysloma
Szombathely
säilä
Säiläklubi
säilän SM
Särestö
Särestö Open
Säännöt
Säännöt, STTR, FIE
T
T
t-paita
Tallinna Mõõk
talviloma
Taneli Pahkala
Tanja Tammimies
Tatu Huovilainen.
teatterimiekkailu
Teemu
Teemu Elonen
Teemu Korhonen
Teemu Lakkasuo
Teemu Seeve
Teemu Tokola
Terhi Lumme
Terho Mustonen
Tero Hakkarainen
Thomas Bach
TMÅF
toiminnanjohtaja
toiminta-avustus
Topias Tauriainen.
Toppilan sali
Torni-turnaus
Trekanten
Trekanten International
tuet
Tukholma
tuki
tuomarit
tuomaritoiminta
tuomarivelvoite
tuomarointi
Tuomitseminen
tuotteet
Turun Miekkailijat
Turun Sanomat
turvallisuus
turvallisuusohjesääntö
tytöt
Tähtiseura
Töölön kisahalli
U
U23
uinti
Ullmax
universiadit
universiadit 2009
Universiadit 2011
URA-säätiö
urheilija-apuraha
Urheilukanava
urheilumiekkailu
urheilumitali
uudistus
uutiset
uutiskirje
V
vaalit
Valdemar Laine
Valentina Vezzali
Valge Daam
valmennustoimikunta
valmentaja
valmentajahaku
valmentajakoulutus
valmentajat
Valo
Valter Mickwitz
vappu
varainhankinta
varkaus
varusteet
varustetilaukset
vasenkätisyys
Vehkleja
Veikko Tirri
verenluovutustempaus
verkkapuku
verkkarit
verkkokumppanuus
verkkosivu
verkkosivut
verkkotunnus
Verneri Vesterinen
veteraanimiekkailu
veteraanit
veteraanit, kalpa
video
videot
Viikkosavo
viisiottelu
Vilhelmiina Heiskari
Ville Elonheimo
Ville Ojell
Ville Rosenlund
Viro-Suomi-maaottelu
vironmestaruuskilpailut
visiirikypärä
VMS
voittajakommentit
VOK
Vulcanalia
vuoden miekkailija
vuoden seura
Vuoden urheilukirja
W
Weisser Bär
World Combat Games
Wuxi
X
X-On
Y
yhdistyminen
yksityistunnit
YLE
yleiskokous
yliopiston urheilumitali
Ylioppilaslehti
Ylioppilasmiekkailijat
Ylioppilasmiekkailijoiden juhlakilpailut
Ylioppilasmiekkailijoiden juhlakisat
YM
YM Juhlakisa
YM juhlakisat
YM:n juhlakisat
Young Lions
Ystad International
Z
Zsofia Olah
Oulun Miekkailuseura ry
johtokunta@oulunmiekkailuseura.fi
Alasintie 3-7
90400 OULU, Finland
y-tunnus 1869494-4